Royal Black
Say something here.
*replace this with your text *
Tagboard code here



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: ______
^^V
Isnin, 19 Mac 2012 | 11:13 PTG | 0 comments
Asalamualaikumm . hai dearest . kay watlek . act tengah menghitung hari --' kay Titttle to kenape erkk ? kay now kan kecoh kepoh pasal SPM result na keluar kan 21 March niey . kay semua orang busy lahai , semua orang risau , semua orang nervouss termasok laa aku tapi aku redha ape yang daa d'tentukan . kay now ad orang yang tolong pikirkan masa depan aku , sape ? kay Ayah aku laa kan :) now deaa daa sebok suroh aku mohon Instedt Banda Penawar too hamek course Nursing . kay act aku pon minat Nursing niey . bole maen rawatII kan ? Heeee . InsyaAllah aku ikot cakap Ayah aku too . mungkin deaa tahu too yang terbaek untok anak deaa kan :) kay tadi Abang ngah aku call , dea suroh aku beli No pin untuk maktab guru . alahai na suroh aku jadi cg lettew ikot jejak langkah istri deaa . kay confius --' ta tahu na belajar dalam course ap . semua bidang aku minat . kay setiap masalah too ad jalan penyelesaian nyaaa :') InsyaAllah semua nya yang terbaek untuk aku . apeII pon aku tunggu result nanti ^^V .

Credit to Abah , Mak nd Angah : kay act adik ta tahu na pilih yang mane --' confiuss .. tapi Angah suroh adik maen campakII borang kan . kay mane yang dapat too laaa yang adik pegi tapi tengok course juga :) Abah suroh adik hamek course Nursing kan ? yeaa adik minat sangat Nursing nanti makabah saket adik bole rawat kankan ? ^^ InsyaAllah kalau dapat nanti adik pegi kay . adik ikot jeaa ap yang abah rancang kan too :) mak pulak nak adik belajar yang dekatII kan . kalau bole kat belakang ruma soh adik belajar . mak ta bagi adik belajar jaouhII kan . sebap mak takot tak larat na tengok jauhII too . yea mak jangan risau kay kalau adik dapat yang dekat adik pegi kay tapi kalau dapat yang jauh macam mane ? terpaksa laa pegi :) tape kite tunggu result tau Abah, Mak nd Angah . Last word thanks tolong pikirkan masa depan untok adik :) Loveyou .


Old things